Introductie nieuw lid

Welkom nieuw lid bij Tennisvereniging ATC Alphen.
 
Hieronder vind je diverse punten die volgens ons belangrijk zijn om te weten voor een nieuw lid.
 
1.Als ons secretariaat je heeft aangemeld bij de knltb krijg je een lidmaatschapnummer.
Dit nummer heb je nodig om je in te schrijven voor toernooien . Ook ontvang je binnen korte tijd een wachtwoord waarmee je samen met je bondsnummer of E-mail adres op onze site kunt inloggen.
Ben je eenmaal ingelogd dan kun je bij “profiel”je van ons verkregen wachtwoord wijzigen in je eigen wachtwoord.
 
2.Om vrij te kunnen tennissen dien je een baan af te hangen. Dit om te voorkomen dat als je wilt gaan tennissen de baan al bezet is. Dit kun je zien bij de knop “jiba afhangbord”.
Heb je thuis op de p.c. een baan afgehangen dien je tussen de 20 minuten en 5 minuten voor aanvang van je speeltijd op de baan aanwezig te zijn om je baan te bevestigen.
Dit om te voorkomen dat men thuis afhangt, vervolgens niet op komt dagen, waardoor er dan op die baan niet getennist ken worden.
Heb je dus binnen 5 minuten voor aanvang je baan niet bevestigd gaat je inschrijving verloren en kunnen er anderen gaan tennissen.
Uiteraard kun je ook gewoon naar het tennispark gaan en kijken of er een baan vrij is, en deze dan afhangen.
 
3.Als je ‘s avonds wilt tennissen dan bevind de lichtschakelaar zich in de hal, links van de buitendeur.  Het touch screen scherm met kaartlezer om af te hangen of je reservering te bevestigen hangt ook in de hal en wel links achterin.
Om je reservering te bevestigen heb je je knltb pas nodig.
 
4.Om in de hal te kunnen komen heb je een toegangspas nodig. Deze dien je voor het zwarte kastje te houden die zich links van de buitendeur bevindt.
Deze pas is te verkrijgen bij Mylene van Rossum, Schoolstraat 6, tel: 06-51150413. Er dient wel een borg van  12,50 Euro betaald te worden. Bij het inleveren van de pas krijg je je betaalde borg weer terug.
 
5.Betreed je dus ons tennispark zorg dan dat je beide passen bij je hebt om van alle faciliteiten gebruik te kunnen maken.
 
6.Verder worden er binnen onze vereniging diverse senioren en juniorentoernooien georganiseerd. Hiervan krijg je vanzelf bericht. Je kunt je hiervoor opgeven op www.toernooi.nl. In de blauwe balk typ je bij club ATC en vind je de toernooien waarop je kunt inschrijven. Bedenk wel als je je verhinderingen aangeeft dat je deze zoveel mogelijk beperkt omdat het anders voor de organisatie bijna niet mogelijk is om je in te kunnen delen.
 
7.Andere interessante websites voor het verkrijgen van informatie zijn o.a.:
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 562 098

Adres

Greffelingsestraat 7
6626 AN Alphen

KVK-nummer

40145020