In memoriam Thé van Dijk

20 november 2023


 Afgelopen donderdagavond, 16 november bereikte ons het droevige bericht van het zeer plotselinge overlijden, op 80 jarige leeftijd van ons trouwe verenigingslid Thé van Dijk. 

Thé was vanaf 1986 lid van onze tennisclub. Vele jaren was hij actief tijdens toernooien, de woensdagavondcompetitie, steevast enkelen op de vroege zondagmorgen met z’n vaste tennismaat Bart, en niet te vergeten de vrijdagmorgen, een vast gegeven een balletje te gaan slaan met de mannen. Helaas moest hij het door gezondheidsredenen rustiger aan gaan doen. Recentelijk bezocht Thé de vrijdagmorgen nog voor een kopje koffie en zorgde voor een traktatie.  

Trouw was Thé ook aan de onderhoudscommissie. De heg snoeien, schilderwerkzaamheden, putten opgraven, Maasjutten, de NL doet schoonmaakochtend etc. Thé heeft hiervoor heel veel tijd vrijgemaakt. Ook de jaarlijkse algemene ledenvergadering sloeg Thé nooit over, hij was geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de tennisclub. Thé was een graag geziene gast. Met goed gevoel voor humor wist hij met een kwinkslag de lachers op zijn hand te krijgen.  

Thé was een man die hield van praten, gezelligheid en nagenieten onder het genot van een biertje in ons clubhuis. Vele mooie herinneringen, zijn behulpzaamheid, zijn betrokkenheid en zijn gulle lach zullen wij zeker blijven onthouden.  

In dankbare herinnering zal Thé bij onze tennisclub A.T.C. blijven voortleven.  

Wij wensen zijn vrouw Marijke en de rest van de familie heel veel sterkte toe.  

Namens bestuur en leden tennisvereniging A.T.C.  

  

Avondwake woensdag 22 november om 19.00 uur in de H. Lambertus kerk te Alphen, crematiedienst donderdag 23 november om 12.00 uur crematorium Sparrenburg, Oude Baan-Oost 170 in Rosmalen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 562 098

Adres

Greffelingsestraat 7
6626 AN Alphen

KVK-nummer

40145020